MALZEMELER
YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
5-6 ADET DOMATES
2-3 YEMEK KAŞIĞI UN
1LT SU(4-5 SU BARDAĞI)sıcak
1 TATLI KAŞIĞINA YAKIN NANE
1 ADET KESME ŞEKER
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA(İSTEĞE BAĞLI)
DOMATESLERİ RENDELEYİNİZ.SIVI YAĞI TENCEREYE KOYUNUZ UNU DA EKLEYİP KAVURUNUZ ÜZERİNE DOMATES RENDENİZİ EKLEYİNİZ SALÇA KULLANACAKSANIZ BU AŞAMADA SALÇAYI DA EKLEYİP KAVURUNUZ (BEN KULLANMADIM)(SALÇA RENGİNİ BİRAZ DAHA KIRMIZILAŞTIRACAKTIR)ÜZERİNE 1LT SICAK SUYU DA İLAVE EDİP KAYNAYANA KADAR ORTA ATEŞTE KAYNATINIZ KOYULAŞTIKTAN SONRA ALTINI KISINIZ VE BLENDIR YAPINIZ TUZUYLA NANESİNİ EKLEYİP ALTINI KAPATABİLİRSİNİZ.
SERVİS ÖNERİSİ: TOST EKMEKLERİNİ KÜP KÜP KESİP BİRAZ SIVI YAĞLA BERABER FIRINLAYIP EKMEKLERİ KIZARTABİLİRSİNİZ.
VAKTİNİZ YOKSA AYNI İŞLEMİ TOST MAKİNESİNDE DE YAPABİLİRSİNİZ.
ÇORBANIZIN ALTINA KIZARMIŞ EKMEKLERİ ÜZERİNE ÇORBAYI EN ÜSTE DE RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİNİ SERPİP AFİYETLE YİYEBİLİRSİNİZ..
İLK FOTOĞRAF SALÇASIZ OLAN DOMATES ÇORBASI
İKİNCİ FOTOĞRAF İSE SALÇALI DOMATES ÇORBASI
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
degerli yorumlarınız için teşekkür ederim