18 Kasım 2013 Pazartesi

ET SOTE

MALZEMELER

250 GR KUŞBAŞI ET
2 DOMATES
2 SİVRİ BİBER
1 ORTA BOY SOĞAN
KEKİK, PULBİBER, KARABİBER
TUZ


Etleri tencereye koyunuz suyunu çekene kadar pişiriniz. Üzerine soğanı küp küp doğrayıp kavurunuz domatesleri ve biberleri de ekleyip iyice pişiriniz
Baharatlarını da ilave ettikten sonra yemeğiniz hazır..
İsterseniz biraz margarin veya sıvı yağı ekleyerek de yapabilirsiniz.
Pratik bir yemek istiyorsanız yanına tane tane sade bir pilav bol yeşillikli salata alın size mükemmel bir akşam yemeği


                                                         AFİYET OLSUN..



            

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

degerli yorumlarınız için teşekkür ederim