Hem pratik hem lezzetli olması açısından kolayca hazırlayabileceğiniz bir yemektir.
MALZEMELER
4 Tane Patates
Yarım Kuru Soğan
2-3 Dilim Ekmek İçi
Tuz, Karabiber
300 Gr Kıyma
Patatesleri soyduktan sonra yuvarlak bir şekilde doğrayın ve kızartın.
Soğanı ve ekmek içini rendenin en küçük tarafıyla rendeleyiniz. Kıymayı ekleyip tuz ve karabiberle çeşitlendirdikten sonra yoğurunuz ve dilediğiniz gibi şekil veriniz.
Kızarttığınız patatesleri borcama dizin. Köftelerinizi de tavada kızartın yarım bardak salçalı su yapıp borcama aldığınız patates ve köftelerin üzerine gezdiriniz
Önceden ayarladığınız 150 C fırında 30dk pişiriniz.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
degerli yorumlarınız için teşekkür ederim