MALZEMELER
1 PAKET SPAGETTİ
1 KAVANOZ DOMATES(3 ADET DOMATES)
6 DAL REYHAN
4 DAL MAYDONOZ
50 GR TEREYAĞI
1 BAŞ SARMISAK
OCAĞA SU KOYUNUZ KAYNADIKTAN SONRA İÇİNE MAKARNAYI ATINIZ MAKARNAYI ARKASINDAKİ TALİMATA GÖRE HAŞLAYINIZ 10-14 DK ARASINDA DEĞİŞİYOR.
MAKARNAYI HAŞLADIKTAN SONRA SUYUNU SÜZÜNÜZ ANCAK SOĞUK SUYLA YIKAMAYINIZ SÜZGEÇTE BEKLETİNİZ
TEREYAĞINI TENCEREYE ATIP ERİTİNİZ ÜZERİNE REYHAN VE MAYDONOZU İLAVE EDİP BİR BAŞ SARMISAK TA EKLEYİNİZ SARMISAĞIN KOKUSU ÇIKTIKTAN SONRA İÇİNDEN ALINIZ DİLERSENİZ KALABİLİR. (DİLİMLEYİP ATARSANIZ)
ÜZERİNE RENDELENMİŞ DOMATESLERİ İLAVE EDİP KAVURUNUZ SUYUNU ÇEKENE KADAR KISIK ATEŞTE PİŞİRİNİZ.
SÜZGEÇTE BEKLEYEN MAKARNALARI İLAVE EDİP SOSLA BİRBİRİNE KARIŞTIRIN 5 DK HARMANLADIKTAN SONRA SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
degerli yorumlarınız için teşekkür ederim