Lahanayı yıkayınız. İkiye bölünüz ve kaynayan suyun içine atıp 5dk kadar haşlayınız soğuduktan buzdolabı poşetlerine alarak saklayınız saklama süresi 7-9 ay arasında değişebilir.
4 Aralık 2013 Çarşamba
IZGARA TAVUK
MALZEMELER
4 PARÇA FİLETO TAVUK
2 DİŞ SARMISAK
1 ÇAY KAŞIĞI KÖRİ
1 ÇAY KAŞIĞI TOZ KIRMIZI BİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
BİR KABIN İÇERİSİNDE MALZEMELERİ KARIŞTIRINIZ EN AZ 30 DK BEKLETİNİZ TAVANIZA YAĞ KOYMADAN FİLETOLARI KISIK ATEŞTE KIZARANA KADAR PİŞİRİNİZ
4 PARÇA FİLETO TAVUK
2 DİŞ SARMISAK
1 ÇAY KAŞIĞI KÖRİ
1 ÇAY KAŞIĞI TOZ KIRMIZI BİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
BİR KABIN İÇERİSİNDE MALZEMELERİ KARIŞTIRINIZ EN AZ 30 DK BEKLETİNİZ TAVANIZA YAĞ KOYMADAN FİLETOLARI KISIK ATEŞTE KIZARANA KADAR PİŞİRİNİZ
Kaydol:
Kayıtlar
(
Atom
)