4 Aralık 2013 Çarşamba

BEYAZ LAHANA SAKLAMA YÖNTEMİ

Lahanayı yıkayınız. İkiye bölünüz ve kaynayan suyun içine atıp 5dk kadar haşlayınız soğuduktan buzdolabı poşetlerine alarak saklayınız saklama süresi 7-9 ay arasında değişebilir.

IZGARA TAVUK

MALZEMELER

4 PARÇA FİLETO TAVUK
2 DİŞ SARMISAK
1 ÇAY KAŞIĞI KÖRİ
1 ÇAY KAŞIĞI TOZ KIRMIZI BİBER
1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

BİR KABIN İÇERİSİNDE MALZEMELERİ KARIŞTIRINIZ EN AZ 30 DK BEKLETİNİZ TAVANIZA YAĞ KOYMADAN FİLETOLARI KISIK ATEŞTE KIZARANA KADAR PİŞİRİNİZ