23 Aralık 2013 Pazartesi

KEPEKLİ MAKARNA

Markette alışveriş yaparken birde baktım ki pastavilla kepekli makarna çıkarmış belki de ben yeni görüyorum ama senin yeni öğrendiğin bir şey her zaman yenidir felsefesini savunduğum için belki benim gibi yeni öğrenecekler için fikir olacaktır. Değişik tatları yemekten çok yapmayı seven biri olarak ben ilk olarka eşime tattırdım oda çok beğendi hemen onun tabağından bir çatal alıp baktım tadına gayet güzel olmuştu aldım bir tabak doldurdum hemen:))

MALZEMELER
1 PAKET PASTAVİLLA KEPEKLİ MAKARNA
500 GR YOĞURT
BECEL TEREYAĞI
KIRMIZI TOZ BİBER
3-4 DİŞ SARMISAK

MAKARNAYI HAŞLAYINIZ.HAŞLADIKTAN SONRA SÜZĞEÇTE BEKLETİNİZ.TENCEREYE BECEL TEREMYAĞDAN 2 KAŞIK KOYUNUZ.ÜZERİNE KIRMIZI TOZ BİBERİ DÖKEREK HAFİFÇE YAKINIZ. AYRI BİR YERDE SARMISAKLARI DÖVÜP YOĞURTLA KARIŞTIRINIZ.SON OLARAK MAKARNLARI TENCERENİN İÇİNE DÖKÜP KARIŞTIRINIZ.TABAĞINIZA ALDIĞINIZ DA ÜZERİNE YOĞURT GEZDİREREK SERVİS YAPINIZ.