12 Aralık 2013 Perşembe

HARDALLI TAVUK

Kulağa gerçekten çok tuhaf geliyor hem hardal hem köri hem tavuk..
ama tadı o kadar da yadırganacak gibi değil değişik lezzetler denemek isteyenlere..

MALZEMELER

500 GR BONFİLE TAVUK
1 YEMEK KAŞIĞI HARDAL
1 YEMEK KAŞIĞI LİMON SUYU
1 ÇAY KAŞIĞI KÖRİ
TUZ
BONFİLE TAVUKLARI KUŞBAŞI OLARAK DOĞRAYINIZ. HARDAL, KÖRİ VE LİMON SUYUNU EKLEYİP TENCEREDE ÖZLEŞENE KADAR KARIŞTIRINIZ.ŞİŞLERE TAVUKLARI GEÇİRİP SOSU ÜZERİNE GEZDİRİNİZ 1-2 SAAT ÜSTÜ KAPALI BİR ŞEKİLDE ODA SICAKLIĞINDA BEKLETİNİZ.
 ÖNCEDEN ISITTIĞINIZ 180 C FIRINDA 10 DK KADAR PİŞİRİNİZ.