31 Aralık 2013 Salı

IZGARA ET

MALZEMELER

1 SU BARDAĞI SÜT
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
1 ORTA BOY SOĞAN
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
3-4 DİŞ SARMISAK
TUZ
1 ÇAY KAŞIĞI KEKİK
1 ÇAY KAŞIĞI TOZ KIRMIZI BİBER

ETLERİNİZİN YUMUŞAK VE LEZZETLİ OLMASINI İSTİYORSANIZ EN AZ BİR GECE HAZIRLADIĞINIZ SOS DA MARİNE ETMENİZ GEREKİR. O KADAR VAKTİNİZ YOKSA 1-2 SAAT DE YETERLİ GELECEKTİR.
ETLERİ MARİNE EDERKEN SÜT KULLANILIR YOĞURT GENELDE TAVUK MARİNASYONLARINDA KULLANILIR.

ETLERİ SOSUMUZU HAZIRLAYIP İÇİNE KOYUP DOLAPTA PİŞERECEĞİNİZ ZAMANA KADAR BEKLETİNİZ.
DÖKÜM TAVA DA ETLERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİNİZ YAKLAŞIK6-7 DK ALACAKTIR.