MALZEMELER
2 ORTA BOY HAVUÇ
500 GR BEZELYE
8 ADET KORNİŞON TURŞU
2 ADET ORTA BOY PATATES
6 BARDAK SU
1 SU BARDAĞI YOĞURT
6 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ
BEZELYELERİ AYIKLAYINIZ.HAVUÇLARI VE PATATESLERİ SOYUNUZ.
HAVUÇLARI VE PATATESLERİ KÜP KÜP DOĞRAYINIZ.
TENCEREYE 6 BARDAK SU KOYUNUZ. DOĞRADIĞINIZ PATATES VE HAVUÇLARLA BERABER BEZELYELERİ DE TENCEREYE KOYUP HAŞLAYINIZ.YAKLAŞIK OLARAK 10-15 DK ARASINDA PİŞECEKTİR.ÇATALLA PİŞİP PİŞMEDİKLERİNİ KONTROL EDEBİLİRSİNİZ. ÇATAL İÇLERİNE GİRİYORSA PİŞMİŞ DEMEKTİR.
SÜZGEÇE ALIP SUYUNU SÜZDÜRÜNÜZ VE SOĞUMASINI BEKLEYİNİZ.SOĞUDUKTAN SONRA KORNİŞON TURŞULARI DA KÜP KÜP DOĞRAYINIZ. YOĞURT VE MAYONEZİ DE KARIŞTIRIP SERVİS TABAĞINIZA ALABİLİRSİNİZ.
19 Aralık 2013 Perşembe
Kaydol:
Kayıtlar
(
Atom
)