28 Ekim 2013 Pazartesi

AVAKADO EZMESİ



Avakado almadan bu yazımı mutlaka okumalısınız.
Geçenler de eşimle markete gittiğimiz de avakadonun tadını merak ettim dedi iki tane aldık.
Eve geldik bir tanesini hemen kesip tadına baktık çok acıydı çekirdeğini çıkardık olgunlaşmamıştı yani işin özeti çöpe attık:)
Gelelim ikinci avakadoya onu bir hafta beklettikten kabuklarını soyup rondodo çekip bir kaseye dökünüz içine yarım limon suyu kırmızı toz biber ilave edip iyice karıştırınız
ve servis tabağına alın ve tadına bakmayın:)) Sadece denememeniz için bu tarifi veriyorum gerçi damak tadına göre değişir ama biz pek beğenmedik takdir size kalmış..






Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

degerli yorumlarınız için teşekkür ederim