13 Kasım 2013 Çarşamba

KÖZDE PATLICAN

MALZEMELER

3-4 Adet Patlıcan
1 Kutu Konserve Mısır
Bir tutam Maydanoz

Önceden ısıttığınız 190C  fırında patlıcanları tepsiye koyunuz patlıcanların üzerleri yanana kadar pişiriniz.
Daha sonra fırında çıkarıp kabuklarını soyunuz. Patlıcanları dilimleyip içine bir kutunun yarısı kadar mısır ekleyip maydanozları da kıyıp( çok ince olmayacak bir şekilde) karıştırınız.

 Mısırlı karışımın son halinden fotoğraflamayı unutmuşum normal közde patlıcan yapmıştım onu ekleyeyim bari dedim idare edin hanımlar:)
                          
                                                                                                         AFİYET OLSUN

 
 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

degerli yorumlarınız için teşekkür ederim