MALZEMELER
500 GR DANA KUŞBAŞI ET(KUZU DA OLABİLİR)
1 YEMEK KAŞIĞI SALÇA
2 DİŞ SARMISAK
1 ORTA BOY SOĞAN
YARIM SU BARDAĞI SÜT
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
1 ÇAY KAŞIĞI TUZ
İSTEĞE GÖRE BAHARAT
ETLERİ KUŞBAŞI DOĞRAYINIZ DERİN BİR KASEDE MALZELERİ DİLEDİĞİNİZ ŞEKİLDE DOOĞRAYIP ETLERLE HARMANLAYINIZ YAKLAŞIK 10 SAAT BUZDOLABINDA AĞZI KAPALI BİR ŞEKİLDE BEKLETİNİZ EĞER VAKTİNİZ YOKSA 1-2 SAAT DE YETERLİ OLACAKTIR.DİLERSENİZ ETLERİNİZİ TAKACAĞINIZ ÇÖP ŞİŞLERE ARPACIK SOĞAN, ÇERİ DOMATES, SİVRİ BİBER ŞEKLİNDE DE SIRALAYABİLİRSİNİZ BEN SADE OLARAK YAPTIM FIRININIZI 175C AYARLAYIN ÖNCEDEN ISITINIZ.
ÇÖP ŞİŞLERE TAKTIĞINIZ ETLERİNİZİ TEL IZGARANIN ÜZERİNE KOYUNUZ FIRINDA PİŞERKEN ETLERİN YAĞI AKACAĞI İÇİN ALTINA FIRIN TEPSİSİ KOYUNUZ YAKLAŞIK 20 DK PİŞİRİNİZ ÜSTLERİ KIZARDIĞINDA FIRINI AÇIP ETLERİN ALT TARAFINI DA PİŞİRİNİZ.
ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
degerli yorumlarınız için teşekkür ederim