MALZEMELER
250 GR TEREYAĞI
2 SU BARDAĞI MISIR UNU
2,5 SU BARDAĞI SU
500 GR DİL PEYNİR
TEREYAĞINI TAVAYA KOYUNUZ VE ÜZERİNE MISIR UNUNU EKLEYİNİZ.UNUN RENGİ DÖNENE KADAR KAVURUNUZ YAKLAŞIK 8-10 DK SÜRÜYOR.ÜZERİNE 2,5 SU BARDAĞI SUYU DA İLAVE EDİP KAYNAMASINI BEKLEYİNİZ.KAYNADIKTAN SONRA PEYNİRİ PARÇALARA AYIRARAK TAVAMIZA ATIYORUZ BU AŞAMADA SÜREKLİ KARIŞTIRMAK GEREKİYOR PEYNİRİN TAMAMINI EKLEDİKTEN SONRA KARIŞTIRMAYI BIRAKINIZ 2-3 DK İÇİNDE PEYNİRLER KENDİNİ GÖSTERMEYE BAŞLADIĞINDA MIHLAMINIZ OLMUŞ DEMEKTİR.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder
degerli yorumlarınız için teşekkür ederim