7 Aralık 2013 Cumartesi

PAZI YEMEĞİ

MALZEMELER
1 BAĞ PAZI
1 KURU SOĞAN
2 ADET DOMATES
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
YARIM ÇAY BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
2 YEMEK KAŞIĞI PİRİNÇ
2 SU BARDAĞI SU
TUZ

PAZIYI İYİCE YIKAYINIZ HATTA VAKTİNİZ VARSA DOĞRAYIP SU DOLU BİR KAPTA BEKLETİNİZ.
TENCEREYE YAĞI KOYUNUZ. SOĞANI KÜP KÜP DOĞRAYIP ÜZERİNE İLAVE EDİNİZ.SOĞANLAR PEMBELEŞİNCE SALÇAYI EKLEYİP DOMATESLERİ DE KÜP KÜP DOĞRAYIP KARIŞTIRINIZ ÜZERİNE PAZILARI VE YIKADIĞINIZ PİRİNÇLERİ DE EKLEYİP KARIŞTIRINIZ ÜZERİNE 2 SU BARDAĞI SUYU DA EKLEYİP KAYNADIKTAN SONRA ALTINI KISIP 15-20 DK KADAR PİŞİRİNİZ.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

degerli yorumlarınız için teşekkür ederim